Croatian English French German Italian Russian Spanish Swedish

4Dportal.com Facebook Profil4Dportal.com Twitter4Dportal.com YouTube kanal4Dportal.com RSS

A+ R A-

Evo kako izgleda raj kod Muslimana

21465

Svaki Musliman u raju dobije najmanje dvije crnooke djevice. Svaka djevica dolazi sa još 70 sluškinja.

Muslimanima je dozvoljeno imati seks sa djevicama kao i sa njihovim sluškinjama. Svaka žena s ovog svijeta koja uđe u raj dolazi s još 70 crnookih djevica.

Postoje tri vrste žena u raju. Prva je žena koja s ovog svijeta koja odlazi u raj. Svaka od njih dolazi sa 70 crookih djevica. Druga vrsta žena u raju su crnooke djevice. Svaka od njih dolazi sa 70 sluškinja. A treća vrsta su ove sluškinje.

Ako Musliman oženi ženu u ovom svijetu, tada on u raju dobije tu svoju ženu, zajedno sa 70 crnookih djevica sa kojima oni imaju dopuštenje za seks, a svaka od tih 70 djevica dolazi sa 70 sluškinja. Dakle, koliko oni zapravo dobiju žena? To je minimum.

Dakle, zamislite da Musliman ima 4 žene, svaka od njih dolazi sa 70 crnookih djevica, a svaka djevica dolazi sa 70 sluškinja. Koliko je to onda? Neka im Bog pomogne.

Njihovo sjedinjenje sa ženama traje 70 zemaljskih godina. Kada tih 70 godina istekne, druga žena ga pozove odozgo: "Oh slugo Allahova, zar ne možemo dobiti dio tebe?". Zatim se on okrene njoj i vidi da je ona zapravo puno ljepša nego žena s kojom je sada. On (Musliman) ju zatim pita: "Tko si ti?", a ona odgovara: "Ja sam tvoja djevica u raju. Allah ti je pričao o meni, rekavši: 'Ima ih još s nama'. Ja sam jedna od mnogih."

Ostavlja tu jednu i odlazi sa sljedećom. Bog mu pomogao. On provodi narednih 70 godina s njom, a također onda dolazi i treća, rekavši: "Oh slugo Allahova, zar ne možemo dobiti dio tebe?". Zatim ju on pogleda i uvidi da je ona daleko ljepša nego žena s kojom je sada.

Tags:     muslimani      raj      vjera      rat      djevica      4Dportal
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Baner
Baner
Baner
Baner

Kolumnisti

Popularno

Partneri

 
4Dportal.com
Join Group
Klub redakcije i čitatelja 4Dportala - Pratite najnovije vijesti iz svijeta paranormalnog, misterija, tajni i teorija zavjera...
 

Prijava

Registracija

*
*
*
*
*

* Polje je obavezno