Croatian English French German Italian Russian Spanish Swedish

4Dportal.com Facebook Profil4Dportal.com Twitter4Dportal.com YouTube kanal4Dportal.com RSS

A+ R A-

Putin: Spojimo se u Rusko-europsku Uniju

20110
There are no translations available.

Prije dvodnevnog posjeta Njemačkoj ruski premijer Vladimir Putin je izrazio želju za "harmoničnim ekonomskim društvom koje se proteže od Lisabona do Vladivostoka" i to sve zbog velike ekonomske krize. Kako niti kancelarka Merkel nema načelno ništa protiv možda je upravo ovo ideja koja stoji iza recesije i pada eura...

U intervjuu za jedne njemačke novine Putin je izjavio da bi jača integracija između EU i Rusije, te "zajedničko kontinentalno tržište" dozvolilo preživljavanje krize i sprječavanje nastanka nove. U nastavku je naveo: "Moramo biti iskreni u vezi toga. Globalna ekonomska kriza je EU i Rusiju ekonomski oslabila. Rusija je tako preovisna o izvozu nafte i benzina dok je EU zaostala s industrijskim napretkom. Ovaj savez bi ojačao sve grane industrije kao što su brodogradnja, autoindustrija, istraživanje svemira i farmaceutska industrija".

Nama je pak jasno da je sve ovo samo izlika radi udruživanja te je očito da bi ovo bio veliki korak ka jednoj svjetskoj vladi. Produbljivanje krize je dakle samo još jedna stepenica do Novog svjetskog poretka.

Tags:
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Add comment

Security code
Refresh

Banner

Columnists

Popular

Partners

Login

Register

*
*
*
*
*

* Field is required